Indirect barbecueën

Indirect barbecueën

Zwart en verbrand van buiten maar nog rauw van binnen, wie kent het niet. Tijdens een gezellige barbecue staat u lekker te grillen boven een heet vuur, uw lapjes, stokjes, worstjes etc moeten continu gedraaid worden om verbranding te voorkomen. Een klein moment van onoplettendheid en uw vlees is zwart voor u er erg in heeft. Bij Grillmarks hanteren we daarom vrijwel altijd de indirecte methode om ons vlees en andere producten gelijkmatig te garen en voorkomen we aangebrand vlees. Omdat we werken met barbecues die door middel van een deksel gesloten kunnen worden, kunnen we werken met indirecte hitte. Vrijwel alle ketelvormige barbecues met deksel zijn hiervoor geschikt.

Recept knoflook champignons

Recept knoflook champignons

Knoflooksaus kun je natuurlijk op 1000 manieren maken. Wij gaan meestal uit van 2 delen Griekse yoghurt, 1 deel mayonaise, 2 kleine teentjes, of 1 grote teen knoflook en wat bieslook, zout en peper. Dit is ook prima in grotere hoeveelheden te maken. Tussendoor even een paar keer proeven. Als de saus een dag van te voren gemaakt wordt is deze nog lekkerder.

Barbecueën in de winter

Barbecueën in de winter

Bij Grillmarks barbecueën we het liefst elke dag, dus ook in de winter gaat dat gewoon door. Er zijn echter wel enkele zaken waar men rekening mee moet houden om een succesvolle winterbarbecue te houden. Ten eerste de plaatsing van de barbecue. Zet wanneer mogelijk de barbecue op een plek waar hij uit de wind staat. Onder een afdakje of overkapping is ook prima maar nooit in een afgesloten ruimte zoals een garage of bijkeuken in verband met brandgevaar en koolmonoxide vergiftiging.

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 06 2943 0769
  • KvK 68392257

Volg ons